Αγριες μέλισσες – Αργύρης Πανταζάρας: Από το «Κόκκινο Ποτάμι» κάτοικος Διαφανίου

Αγριες μέλισσες - Αργύρης Πανταζάρας: Από το «Κόκκινο Ποτάμι» κάτοικος Διαφανίου

Αγριες μέλισσες – Αργύρης Πανταζάρας: Από το «Κόκκινο Ποτάμι» κάτοικος Διαφανίου

Αγριες μέλισσες – Αργύρης Πανταζάρας: Από το «Κόκκινο Ποτάμι» κάτοικος Διαφανίου: Εκτός από τις ιστορίες που έχει αποκαλύψει εδώ και εβδομάδες το «TV Εθνος» (η Ελένη στη φυλακή για τη δολοφονία του Σέργιου, η Δρόσω σε καμπαρέ της Τρούμπας), ακόμη μία ξεκίνησε να γράφεται πριν από μερικές ημέρες. H πλοκή της βασίζεται σε έναν νέο ήρωα που κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965, οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο κύκλο της. Για αυτό τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που ο γνωστός πρωταγωνιστής, που συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία του «Θέμη» στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, συζητά για τη συμμετοχή του στις «Αγριες Μέλισσες». Οι αρχικές συζητήσεις έγιναν πέρυσι, ωστόσο δεν μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του και στις δύο σειρές. Για το θέμα αυτό είχε μιλήσει μάλιστα σε συνέντευξή του στο «TV Εθνος» τον περασμένο Νοέμβριο.

«Ναι, μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε! Ομως είχα κλείσει τον ρόλο του Θέμη στο “Κόκκινο Ποτάμι” έναν χρόνο πριν. Οταν δίνω τον λόγο μου, μου αρέσει να τον κρατάω. Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνά μου πάνω στην ιστορία και στο όραμα του Μανούσου Μανουσάκη. Με τις “Αγριες Μέλισσες” ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Ομως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι. Κάτι από τον “Θέμη” και κάτι από τις “Αγριες Μέλισσες”. Είμαι άνθρωπος που μπορώ να δουλεύω… 32 ώρες την ημέρα. Δεν έχω βρει όμως ακόμα τον τρόπο να είμαι σε δύο μέρη ταυτόχρονα την ίδια στιγμή. Εχει ο Θεός, ποτέ δεν ξέρεις… Ισως μετά…». Φαίνεται λοιπόν πως η ώρα της συμμετοχής του ηθοποιού στις «Αγριες Μέλισσες» έφτασε.

View this post on Instagram

Μανούσος Μανουσάκης Ο σκηνοθέτης που ερμηνεύει όλους τους ρόλους. Που βουτάει στε παγωμένα νερά και στη λάσπη για να δείξει την σκηνή. Που αναπνέει μαζι με τον ηθοποιό και τον ρόλο. Που εμπνέει και εμπνέεται! Που φωνάζει σαν αρχιστράτηγος και που ψιθυρίζει σαν παιδί. Εύχομαι να είστε όλοι τυχεροί στη ζωή και στη δουλειά σας να γνωρίζετε τέτοιους ανθρώπους η να γίνετε εσείς τέτοιοι άνθρωποι για τους άλλους. Μυστικό: Δεν υπάρχει επιτυχία! Υπάρχουνε επιτυχημένες συναντήσεις! Συνεννοηθήκαμε η όχι! Τα ´παμε η τα λέγαμε!!! 🤣 @kokkino_potami @nikospandazaras 📸

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on