Βουλευτής ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης της βουλής

Βουλευτής ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης της βουλής

Βουλευτής ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης της βουλής

Βουλευτής ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης της βουλής: Σάλο προκάλεσε στην Αργεντινή η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Βουλής μέσω της εφαρμογής Zoom, κατά την οποία ένας βουλευτής φάνηκε να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τη σύζυγό του.

Κατά τη διάρκεια ειδικής διάσκεψης, κατά την οποία κάποιοι βουλευτές ήταν παρόντες στο κτίριο αλλά οι περισσότεροι εμφανίζονταν σε μεγάλες οθόνες, ο Juan Emilio Ameri εμφανίστηκε να κάθεται με τη γυναίκα του στην αγκαλιά του πριν προβεί σε άσεμνες πράξεις, κατεβάζοντάς της τη μπλούζα και φιλώντας την στα στήθη.

Ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής, Sergio Massa, διέκοψε τη συνεδρίαση για να αναφέρει ένα «σοβαρό παράπτωμα», τονίζοντας πως η κατάσταση αυτή δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους κανονικούς τύπους και τη λειτουργία του σώματος και ζητώντας να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα ο Αμέρι και να δημιουργηθεί πενταμελής επιτροπή για την αποπομπή του. Οι εισηγήσεις του έγιναν δεκτές.

Ο ίδιος ο 47χρονος  είπε ότι δεν είχε καταλάβει πως ήταν ακόμα «στον αέρα».

«Ντρέπομαι πάρα πολύ» είπε στο ραδιόφωνο Con Vos de Buenos Aires. «Δεν είναι ότι έκανα σεξ με τη γυναίκα μου. Ήταν μια περίπτωση 10 δευτερολέπτων…βγήκε από το μπάνιο και την είδα».

Όπως πρόσθεσε, ήταν βέβαιος πως δεν ήταν συνδεδεμένος, αλλά επανασυνδέθηκε αυτόματα.

Η είδηση του περιστατικού και το βίντεο κυκλοφόρησαν  στην Αργεντινή, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.