Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ: Φέτος χορεύουμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα, κέφι και αισιοδοξία

Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ: Φέτος χορεύουμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα, κέφι και αισιοδοξία

Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ: Φέτος χορεύουμε με ασφάλεια, υπευθυνότητα, κέφι και αισιοδοξία: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με κέφι, αισιοδοξία, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Οι ιδιοκτήτες των σχολών- μελών της Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ όντας οι ίδιοι παιδαγωγοί είναι άριστα ενημερωμένοι και οργανωμένοι, ώστε να διαφυλάξουν την ασφάλεια των παιδιών και των εργαζομένων έναντι του covid-19. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μαθητές και με γνώμονα την προστασία και την ασφάλειά τους έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ συγχρόνως βρίσκονται υπό την επιβλεψη και καθοδήγηση της Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ για την ορθή εφαρμογή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφαλής διεξαγωγή των μαθημάτων και η ασφαλής παραμονή στους χώρους της κάθε σχολής.

Προβλέπονται:

– Αντισηπτικά σε όλους τους χώρους της σχολής.
– Ειδική σήμανση για την διατήρηση του 1.5 μέτρου απόσταση στις αίθουσες, αλλά και στους κοινόχρηστους χώρους.
– Φυσικός αερισμός στους χώρους της σχολής. Ειδικότερα, στις αίθουσες διδασκαλίας επιβάλλεται φυσικός αερισμός ανά 15 λεπτά διάρκειας τουλάχιστον 5 λεπτών ο κάθε αερισμός.
– Απολύμανση στις αίθουσες, στις μπάρες και στα αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν μετά από κάθε μάθημα.
– Συχνή απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων της σχολής.
– Η χρήση της μάσκας από το διδακτικό προσωπικό συνίσταται κατά την διάρκεια των μαθημάτων.
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους στους κοινόχρηστους χώρους της σχολής. Συνίσταται οι γονείς και οι συνοδοί να παραδίδουν και να παραλαμβάνουν το παιδί στην είσοδο της αίθουσας υποδοχής της κάθε σχολής.

Επίσης, κάθε σχολή έχει θεσπίσει επιπλέον μέτρα προστασίας ανάλογα με τους χώρους και τα τετραγωνικά που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις της με σκοπό πάντα την διαφύλαξη και την προστασία των μαθητών και του προσωπικού από τον κορονοϊό.

Η αξία του χορού ως μέσο έκφρασης είναι ανεκτίμητη. Ακολουθούμε με συνέπεια τα πρωτόκολλα πρόληψης και προστασίας από τον covid-19, ώστε να μην χρειαστεί να αποχωριστούμε την αγαπημένη μας τέχνη και τα οφέλη της.

Διδάσκουμε χορό με υπευθυνότητα, αγάπη και ασφάλεια.